Kunnallistekniikka

KUNNALLISTEKNIIKKA

Kunnallistekniset palvelut käsittävät uusien ja vanhojen vesihuoltoverkkojen rakentamisen.

Tie- ja katurakentaminen

TIE- JA KATURAKENTAMINEN

Rakennamme uudet ja korjaamme vanhat väylät laadukkaasti. Erikoisosaamistamme ovat vaativat kadunrakennuskohteet kaupunkiympäristössä.

Sillanrakennus

SILLANRAKENNUS

Toteutamme keskisuuret tai vaativat siltaurakat (R2) laadukkaasti ja aikataulussa. Henkilöstöltä löytyy FISE:n myöntämä poikkeuksellisen vaativa -vaativuusluokan betonirakenteiden työnjohtajan pätevyydet

Sillankorjaus

SILLANKORJAUS

Toteutamme suuret ja vaativat sillankorjausurakat (K1) vuosikymmenten kokemuksella. Henkilöstöltä löytyy FISE:n myöntämä betonirakenteiden korjaustyönjohtajan pätevyys.

Maa- ja pohjarakentaminen

MAA- JA POHJARAKENTAMINEN

Tarjoamme kaikki maa- ja pohjarakentamiseen liittyvät työt laajan yhteistyöverkostomme kanssa. Ylijäämämaat sijoitetaan aina hyväksytyille vastaanottopaikoille.

Betonirakentaminen

BETONIRAKENTAMINEN

Tarjoamme kaikki betonirakentamiseen liittyvät uudis- ja korjausrakentamistyöt, kuten esimerkiksi tukimuurit, julkisivut, altaat, parvekkeet ja pihakannet.

Erikoisosaaminen

ERIKOISOSAAMINEN

Palveluntarjontaamme kuuluvat myös:

  • Epoksi-injektointi
  • Pinnoittaminen
  • Polyuretaani- ja sementti-injektoinnit
  • HDPE -kalvojen hitsaukset
  • Vedeneristystyöt kumibitumikermeillä
  • Kansirakenteiden epoksitiivistys

Ympäristörakentaminen

YMPÄRISTÖRAKENTAMINEN

Tarjoamme ympäristörakentamiseen liittyvät työt kuten puisto-, viher- ja kivirakentamisen. Palvelutarjontaamme kuuluu myös viheralueiden hoitotyöt. Ympäristörakentamisesta vastaavat omat kokeneet viheraluemestarit sekä puutarhurit.

ST-urakka

ST-URAKOINTI

Tarjoamme myös suunnittele ja toteuta- muotoisia palveluita. Yhteistyöverkostomme avulla voimme tarjota kaikki tarjoamamme palvelut tarvittaessa suunniteltuina.Yhteys

Nuolitie 10, 01740 Vantaa
toimisto@vmsuomalainen.fi
www.vmsuomalainen.fi