Liikennejärjestelyjä Mannerheimintiellä ja Korppaanmäentiellä

23.11.2022

Ruskeasuon katutyöt aiheuttavat pieniä muutoksia liikennejärjestelyihin Mannerheimintien ja Korppaanmäentien risteyksessä. Katu-urakkaan liittyvien vesihuoltotöiden toteuttamiseksi siirretään Mannerheimintien suuntainen suojatie noin 30 metriä Korppaanmäentien suuntaan. Tampereen suunnasta saapuvan ajoneuvoliikenteen kaistoitus muuttuu hieman ennen risteysaluetta, mutta ajosuunnassa säilyy edelleen kaksi kaistaa. Alueella on voimassa nopeusrajoitus 30 km/h

Muutokset voimassa perjantaiaamuna 25.11.2022

Muutoksia aletaan tehdä torstaina 24.11. klo 21 jälkeen ja ne ovat kokonaisuudessaan käytössä perjantaina 25.11. Liikennejärjestelyt ovat voimassa kahdesta kolmeen viikkoa. Työt etenevät Korppaanmäentieltä Mannerheimintietä kohti. 

– Tiedotamme liikennejärjestelyjen muuttumisesta ennen kuin työt etenevät Mannerheimintielle. Nyt tehtävästä työstä syntyy normaalia työmaan aikaista melua, ja myös louhintaa tehdään jonkin verran. Yötöitä ei tässä vaiheessa tehdä, kertoo työmaapäällikkö Ville Piironen urakoitsija VM Suomalaiselta.


Ruskeasuon katutyöt

Ruskeasuon katutöissä rakennetaan uusi raideyhteys Ruskeasuon tulevalle raitiovaunu- ja bussivarikolle. Uusi raitiotie kulkee Mannerheimintieltä Koroistentien ja Nauvontien kautta. Samalla Mannerheimintien, Koroistentien ja Korppaanmäentien risteysalue uudistuu kokonaisuudessaan. 

Samassa urakassa Korppaanmäentie peruskorjataan. Kadulle rakennetaan muusta liikenteestä eroteltu raitiovaunukaista. Lisäksi Korppaanmäentien ensimmäinen raitiovaunupysäkkipari siirtyy Mannerheimintielle. 

Työt valmistuvat vuoden 2023 loppuun mennessä.