Logo sininen

TERVETULOA TUTUSTUMAAN VM SUOMALAISEEN!

VM Suomalainen Oy tarjoaa rakentamispalveluita ensisijaisesti julkisille hankintayksiköille kuten esimerkiksi kaupungeille, kuntayhtymille ja liikelaitoksille. Suurimpia tilaajiamme ovat olleet viime vuosina muun muassa Helsingin kaupunki, HSY eli Helsingin seudun ympäristöpalvelut sekä Pääkaupunkiseudun Kaupunkiliikenne Oy.

Yrityksen henkilöstö on motivoitunutta ja yhteistyökykyistä. Yrityksellä on moderni kalustokanta sekä vakiintunut alihankintarinki erikositöihin.

Yrityksen toiminta on sertifioitu Rakentamisen Laatu RALA Ry:n toimesta, joista yrityksellä on  voimassaolevat laatu-, ympäristö- ja turvallisuussertikaatit.

Yritys on henkilöomisteinen ja kaikki omistajat työskentelevät yrityksessä.

Laatu

Yrityksen toiminta on sertifioitu yritys- ja projektitasolla Rakentamisen Laatu RALA ry:n toimesta. RALA-sertifikaatti kattaa kaikki yrityksen toimialat

Ympäristö

Yrityksellä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n sertifoima ympäristöjärjestelmä. Yrityksen kaikki käyttämä sähköenergia on uusiutuvaa. Kalusto on modernia, huollettua ja yrityksellä on mahdollisuus osallistua tarjouskilpailuihin, joissa edellytyksenä ovat tiukat Stage- ja EURO-päästöluokat. Yritys seuraa aktiviisesti alan ympäristötrendejä mm. sähköisten kaluston näkökulmasta.

Työturvallisuus

Yrityksellä on Rakentamisen Laatu RALA ry:n sertifoima työterveys- ja turvallisuusjärjestelmä. Yrityksen henkilöstö on koulutettu turvalliseen työskentelyyn. Työturvallisuuden tasoa seurataan jatkuvasti työmaa- ja yritystasolla.

Keskeiset avainluvut vuodelta 2023

Liikevaihto ~ 66M€

Työntekijöiden määrä ~ 60

Luottoluokitus AAA

Projektien lukumäärä vuodessa ~ 35

Velkarahaa 0 €

Liikevaihdon kehitys

No Data Found

Yrityksen lyhyt historiikki

1980
Yritys perustetaan

Veli Matti Suomalainen perustaa Insinööritoimisto V. Matti Suomalainen Ky:n 1980

2008
Yrityksen nimi vaihtuu Insinööritoimisto VM Suomalainen Oy:ksi

Markku Laaksonen jatkaa yrityksen toimintaa, yrityksen nimi vaihtuu Insinööritoimisto VM Suomalainen Oy:ksi vuonna 2008

2017
Yrityksen omistuspohjan muutos

Laaksonen myy yrityksen nykyisille omistajille ja nimi vaihdetaan VM Suomalainen Oy:ksi vuoden 2017 alkupuolella.​

Yritys ryhtyy toteuttamaan urakointia enemmän infra- ja erikoisrakentamisen toimialoilla kuitenkaan unohtamatta vahvaa betonirakentamisosaamista.

Tervetuloa tutustumaan VM Suomalaiseen!​